ich-zapfe

Pølsestapper, Pølsepresse - Elektrisk, 10L


Artikkelnummer NEW-98964

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 10,408.94
NOK 8,327.13 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Pølsestapper, Pølsepresse - Elektrisk, 10L

Denne elektriske pølsestapperen og pølsepresse er laget av høykvalitets rustfritt stål og har en variabel hastighetskontroll som gir deg kontroll over fyllingsflyten og tempoet. Den har en fotpedalbryter som lar deg jobbe helt handsfree, og du kan enkelt justere hastigheten ved hjelp av ti hastighetsnivåer.

Med dette verktøyet kan du lage pølser, pølser, churro og snackpinner på en enkel og effektiv måte. Pølsestapperen leveres med fem forskjellige påfyllingsrør i rustfritt stål (Φ16mm, Φ22mm, Φ25mm, Φ32mm, Φ38mm) og har en stor kapasitet på 10L, noe som gjør det lett å lage store mengder samtidig.

  • Matkvalitetsmateriale: Rustfritt stål i høy kvalitet sikrer lang levetid. Alle deler som kommer i direkte kontakt med mat overholder SGS standarder for mathygiene.
  • Variabel hastighetskontroll: Ti hastighetsnivåer gir deg full kontroll over fyllingsflyten og tempoet.
  • Flere fyllingsrør: Fem påfyllingsrør inkludert som kan møte forskjellige størrelseskrav og gjør det enkelt å lage pølser i forskjellige størrelser.
  • Stor kapasitet og enkel rengjøring: Denne vertikale pølsestapperen har en sylinder i rustfritt stål med en kapasitet på 10L og er enkel å demontere for enkel rengjøring.
  • Generelt godt designet kropp: Den vertikale designen gir stabilitet og den tykke trykkplaten kontrollerer effektivt luftinntaket og -utløpet.

Denne elektriske pølsestapperen og pølsepresse er egnet både for privat og kommersiell bruk. Om du ønsker å lage ferske pølser til familien eller i større mengder til supermarkeder, slakterier og restauranter, er dette verktøyet for deg.

Vare-ID 99924213
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 26600 g
Netto vekt 30700 g
dimensjoner 370×330×700mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.